מרכיבים
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
1 אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
1 כוס חלב
1/4 כוס סוכר
1 גביע (250 מ"ל) גבינה לבנה 9% שומן
6 יחידות טעמקור XL
לזיגוג: 100 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות, 1/2 כוס חלב, אריזת "קליק" חום-לבן
ההכנה
- מקציפים יחד שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל, חלב וסוכר לקרם יציב
- מקפלים פנימה גבינה לבנה עד לקבלת תערובת אחידה
- מסדרים את שלגוני הטעמקור בתבנית בכיוונים הפוכים לקבלת דוגמת שחמט, מוזגים ומיישרים את הבלילה מעל ומקפיאים כ-4 שעות
- לאחר ההקפאה מכינים את הזיגוג: ממיסים את השוקולד המריר והחלב במיקרוגל במקטעים של 30 שניות, מערבבים היטב ומצננים כמה דקות. מוזגים את השוקולד על העוגה הקפואה, מפזרים כדורי קליק לקישוט ומגישים קר