מרכיבים
ההכנה
- מניחים בצנצנת 2 כדורי גלידת קרמיסימו וניל צרפתי ודוחסים לשכבה אחידה
- מוסיפים כ–3 כפות גרעיני רימון ומשטחים
- מוסיפים 2 כדורי גלידה ומשטחים בעדינות
- שוברים את גביע הגלידה לחתיכות בגודל 1-2 ס"מ (שומרים חתיכה אחת גדולה לקישוט), מוסיפים את השברים לצנצנת ודוחסים בעדינות
- מוסיפים כדור גלידה ומקשטים בגרעיני רימון ובחתיכת גביע גלידה גדולה
- ניתן להמיר את גרעיני הרימון בפירות יער / תפוחים / מנגו / ופסיפלורה או כל פרי אחר שאוהבים