
מרכיבים
1.5 כדורי קרמיסימו וניל צרפתי
70 גר' גבינה לבנה
50 גר' חלב
20 גר' ריבת תות שדה
20 גר' סוכר
פירורי עוגיות
תות/דובדבן
קצפת
ההכנה
- מכניסים לבלנדר את גלידת הווניל, הגבינה הלבנה, החלב והסוכר ומערבבים כחצי דקה על לקבלת מרקם הומוגני
- הכנת הקומפוט: חותכים את התותים ו/או הדובדבנים לחתיכות קטנות, מערבבים אותן יחד עם ריבת תות השדה ומכניסים למקרר עד להגשת המנה
- אופן ההגשה: מכינים את הקומפוט יחד עם תערובת הפירות בתחתית הכוס עם מעט מרוטב הקומפוט, מוזגים את משקה הגבינה לכוס המקושטת, מוסיפים קצפת מעל ומקשטים בפירורי עוגיות, תותים או דובדבנים